Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2009 21:50 - Невидимите "окови " на българина
Автор: agleia Категория: Други   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2009 22:09


Здравейте отново,
ако четете и този постинг значи в предния нещо Ви е заинтригувало или впечетлило по някакъв начин. Което говори, че сте от хората, които, притежават нещо за което ще стане дума по долу.
      В предишния постинг Ви разказахме накратко за нашата дейност, с какво се
занимаваме и за нещата, които правим. Предполагаме, че за повечето от Вас, или поне за тези които живеят в София, това е нещо ново и не сте мислили, че могат да се правят  подобни  композиции от бонбони. Ние сме от скоро на пазара и за това кратко време добихме обща представа, за това до каква степен е готов българина да възприема новите, нестандертни и странни неща, които, му се предлагат. Ще изразя мнение само за нашите продукти, макар да съм сигурен, че нещата могат да се отнесат и за всяко едно нещо, което, е непознато и се предлага на пазара. Всеки ритежава различна индивидуалност, широта на възприятията, градени в зависимост от начина на възпитание, стандарта на живот и готовността за приемане на нови идеи. За съжаление ние започнахме да се занимаваме с тази дейност и отворихме магазин точно по време на така наречената финансово - икономическа криза ( поне за нас - изкуствено създадена и поддържана да обслужва различни интереси на кръгове от хора. Като пример ще Ви дам само да се огледате привечер какво става, има ли места по заведенията. Колите не се спират от движение, а те не вървят с вода все още за жалост и се отправят към морето, където по плажовете хората не са кой знае колко по-малко в сравнение с други години. Иначе всички се жалват колко са зле и ги е налегнала кризата. Докато отмине и тя с какво ще се оправдаваме? Като по принцип винаги сме живели в такова положение без никой да му слага някакво определение. Общо взето всички казват: "Колко съм зле! За да, не се види всъщност колко съм добре." И да се поддържа общото мнение.
      Вярно е, че има и пострадали от безработицата, съкратени и уволнени поради кризатта, хора, които че чудят как ще я карат нататък и защо нашата държава /не страна/ на абсурда не прави нищо по въпроса. Но, стига размисли и старсти по отношение на кризата, защото стана много кризистно тук.)
Та... за хората които, идват в магазина да разгледат или пазаруват мога да кажа, че са от тези, които имат това нещо като - ширк мироглед и готовност да бъдат различни в един момент. Които, не се страхуват да подарят нещо невиждано до сега и с което, няма да ги помислят за глупаци, които са си дали парите на вятъра. По-голямата част харесват моделите ни.С нескрито задоволство от това, че могат да бъдат оригинални с нещо при подходящ повод, те ни поощряват за добрата и оригинална идея, за разнообразието от композиции и достъпни цени. Някои оприличават това, което, правим като икебана, бонзай или някакъв неопраделен вид изкуство. Но общо взето с една дума не може да се определи, а е най-добре да се види. Като възраст тези хора са различни, от тинейджъри до пенсионери и за това не можем да кажем, че някоя възраствоа група е по-отворена за нови неща от друга.  Зависи от нещата разбира се. Картинката - баба пенсионерка на скейтборд пред фонтаните на НДК си е атракция пък и говори, че с такава баба всеки тинейджър ще се гордее. Разбира се, че има и хора, които не харесват нещщата ни. Просто защото не ги разбират и се чудят защо е нужно да се правят, като е достатъчно да вземат кутия с бонбони и букет китки /които след три дни увяхват и се забравят/ и си решават проблема с изписването на бебе, кръщене или друг случай. Като пример ще дам една жена на предпенсионна възраст, която дойде с желанието да хареса подарък за сватба и на предложените и модели, подходящи за случая, тя изтъкна, че 50 години е носила букета в ръка и той е бил с дръжка, а не в кошничка и не можело тепърва да се променя. Но в крайна сметка решихме проблема и го направихме по нейно желание просто защото клиента е винаги прав / е не на всяка цена /.  Хората които не харесват нашите модели те са в пълното си право да са на това мнение, да останат стандартни в избора си на подарък. Общо взето, хората са  различни с  черно -бели или шарени желания като нещата от живота. Друг е въпроса как Ви възприемаме и се справяме с тях.
БЪДЕТЕ РАЗЛИЧНИ И СЧУПЕТЕ "ОКОВИТЕ"

За тези, които са харесали снимките на моделите от преднияат постинг добавяме още малко тук, а останалото ще видите  като дойдете в магазина ни! 
 





imageimageimageimageimageimageimage


Тагове:   окови,   Невидимите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agleia
Категория: Други
Прочетен: 13806
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930